UPDATE Și-a băgat familia în spital! Un bărbat a intrat pe DN 1 de pe breteaua A1 fără să se asigure

UPDATE Traficul a fost reluat în ambele direcții

O femeie și doi copii de 5 și 12 ani au ajuns în spital în urma unui accident petrecut în zona Săliște, la intersecția DN 1 cu breteaua de coborâre de pe A1. Traficul pe DN 1 este blocat, deviat printr-o parcare alăturată.

Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate de către un șofer care voia să iasă de pe bretea A1 pe DN 1.

”Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe bretea, un bărbat în vârstă de 46 de ani a pătruns în intersecția cu DN 1 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe drumul național dinspre Sibiu spre Sebeș de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din jud. Prahova”, a explicat Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La fața locului au ajuns de urgență și două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de transport victime multiple.

”Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale și au transportat la spital o femeie în vârstă de 43 de ani și doi copii în vârstă de 5 și 12 ani, conștienți, având mai multe contuzii și escoriații”, a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan în cadrul ISU Sibiu. Toate persoanele rănite erau în mașina condusă de șoferul care nu a acordat prioritate.

Traficul pe DN 1 este blocat, deviat printr-o parcare alăturată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*