Sibian numit consilier la Cancelaria premierului Ciucă

Radu Szekely a anunțat pe Facebook că este consilierul Mădălinei Turza, fiind numit prin ordin de către aceasta la cabinetul său. Mădălina Turza este consilier de stat la Cancelaria premierului Ciucă și conduce Departamentul pentru responsabilitate socială comunitară și grupuri vulnerabile.

„A fost o zi agitată în educație, n-am vrut să vă mai bulversez și eu. Dar din mesaje observ că mulți ați auzit deja pe surse. Am avut nevoie de o pauză la final de mandat; mi-am luat vreo trei luni. Săptămâna trecută am primit un telefon și iată-mă din nou pe baricadele politicilor publice. De data asta la <sediul central>, în cadrul cancelariei prim-ministrului, a anunțat Radu Szekely.

Acesta îi mulțumește Mădălinei Turza pentru invitația de a se alătură echipei sale, în principal pentru a contribui mai departe la programul „Din Grijă pentru Copii” „la care am lucrat împreună cât timp am fost în Ministerul Educației. De asemenea, voi lucra îndeaproape cu colegii din Departamentul pentru Responsabilitate Socială Comunitară și Grupuri Vulnerabile, de unde sperăm să promovăm politici publice în domeniul incluziunii, echității și egalității de șanse în sens larg, personal fiind interesat de perspectiva dreptului fundamental de a învăța pe tot parcursul vieții”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*