Peste 5.000 de sibieni au mărșăluit împotriva revoluției fiscale și a modificării legilor justiției

Peste 5.000 de oameni au protestat la Sibiu, în această seară, împotriva revoluției fiscale și a modificării legilor justiției.

Pentru organizatorul Doru Apostol, a fost seara de proteste cu numărul 300.

Evenimentul s-a desfășurat pașnic, fără incidente. La final, participanții au intonat imnul național.

ȘTIREA INIȚIALĂ: În această seară, la Sibiu are loc un nou protest antiguvernamental.

Municipalitatea a avizat favorabil cererea organizatorului Doru Apostol, care estimează că vor participa între 100 și 200 de persoane. Protestul se va desfășura între orele 18.00 și 21.00.

Protestatarii și-au dat întâlnire la ora 18.00, în Piața Unirii, pe platoul asfaltat din fața magazinului Dumbrava, de unde, o oră mai târziu, vor porni în marș pe Calea Dumbrăvii, apoi pe bd. Mihai Viteazu, până la sensul giratoriu de la intersecția Mihai Viteazu – Rahovei și înapoi.
„PSD-ALDE intră cu viteză în ultima fază pentru adoptarea Legilor Justiției: calendar accelerat în Parlament, mobilizare masivă în comisii, forțarea procedurilor parlamentare. Ei vorbesc de stat paralel. Realitatea este ca Romania ajunge sa fie un stat capturat. Cu alte cuvinte, OUG 13 s-a mutat la Parlament, cu același scop: să îi scape pe corupți de Justiție și să îi lase în continuare stăpâni peste bani publici și instituții. Trebuie să îi oprim, încă o dată!”, au scris organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook.

Imagini în direct pe pagina noastră de Facebook!

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*