Site-ul de cultură al Primăriei Sibiu a fost redesenat, pentru a fi accesat mai ușor de pe dispozitivele mobile

După ce portalul www.sibiu.ro și pagina www.turism.sibiu.ro au fost actualizate în anii precedenți, a venit rândul site-ului dedicat culturii sibiene și evenimentelor care au loc în oraș – www.cultura.sibiu.ro. Noua versiune este optimizată pentru dispozitive mobile.

Paginii i-a fost schimbat aspectul pentru a se alinia cu celelalte din portal, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sibiu.

Evenimentele sunt prezentate mai vizibil pe pagina principală și a fost creată o secțiune care le indică pe categorii. Pe prima pagină rulează în buclă evenimentele instituțiilor culturale din subordinea Consiliului Local: Teatrul Național Radu Stanca Sibiu, Teatrul pentru Copii și Tineret Gong și Teatrul de Balet. De asemenea, tot aici se vor anunța și evenimentele mari din spațiul public, organizate de alți operatori. Calendarul de evenimente de pe versiunea precedentă a fost păstrat, dar pe noua versiune evenimentele curente sunt mult mai vizibil prezentate pe prima pagină, pe o listă desfășurată.

De asemenea, site-ul conține rubrici dedicate instituțiilor și personalităților culturale sibiene, istoriei teatrului și muzicii sibiene, bisericilor istorice și muzeelor, dar și o interesantă trecere în revistă a publicațiilor sibiene de-a lungul timpului.

Site-ul dedicat culturii a fost creat de municipalitate în anul 2007 și face parte din domeniul www.sibiu.ro pe care se înregistrează în prezent peste 6.000 de vizitatori unici în fiecare zi și aproximativ 30.000 de accesări zilnice, potrivit municipalității.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*