Sponsorizare pentru rechizite

Consiliul Judeţean Sibiu organizează, în această dimineață, de la ora 10.00, în sala de şedinţe, evenimentul „Rechizite pentru fiecare copil în grădiniţă”, menit să susţină implementarea Legii nr. 248/2015 „Fiecare copil în grădiniţă”. Consiliul Judeţean, cu sprijinul Asociaţiei OvidiuRo, iniţiatorul legii la nivel naţional, s-a  preocupat în ultimele luni de identificarea unor soluţii pentru susţinerea cu rechizite a tuturor grădiniţelor şi şcolilor din judeţ care reuşesc să atragă şi să şcolarizeze copii cu situaţii dificile în familie, eligibili, să beneficieze de tichetele sociale, cu condiţia frecventării regulate a cursurilor, conform legii mai sus menţionate.

„La început de an şcolar, ne bucurăm să vă putem da vestea excelentă că doi sponsori se vor implica în acoperirea necesarului de rechizite pentru judeţul Sibiu: Kaufland Romania va asigura bonuri valorice în valoare totală de 60.000 de lei prin care educatorii şi învăţătorii vor putea achiziţiona rechizitele de care au nevoie pentru aceşti copii în prima jumătate a anului şcolar 2016/2017, iar Fundaţia KeepGiving, cu sprijinul companiei KeepCalling, va susţine cu o finanţare egală necesarul de rechizite pentru a doua parte“, au anunțat reprezentanții CJ.

Autorităţile locale şi reprezentanţii unităţilor de învăţământ din judeţul Sibiu care au copii ce beneficiază de Legea nr. 248/2015 vor fi informaţi cu privire la derularea donaţiei şi vor avea ocazia să întâlnească reprezentanţii sponsorilor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*