Spre a patra victorie consecutivă!

CSU Sibiu se află la Ploiești, pentru runda a 15-a a Ligii Naționale de baschet masculin. În această seară, în Sala Olimpia, de la ora 20, întâlnește CSM Baschet Petrolul, locul 8 în clasament înaintea rundei, cu 5 victorii și 9 înfrângeri.

foto: CSU Sibiu

Ai noștri par să fi depășit perioada dificilă din debutul sezonului, cele trei victorii consecutive din ultima lună urcându-i în acest moment pe șase, loc de play-off. În ultima confruntare, luni 10 ianuarie, CSU Sibiu a învins CSM Focșani cu 87-80 (40-38), în Sala Transilvania, în timp ce ploieștenii au încasat-o serios la Cluj-Napoca, 64-104 cu ACS U-Banca Transilvania.

Cu toate că n-au avut parte de un start de sezon reușit, sibienii au reușit totuși să o învingă deja în două rânduri în actuala stagiune pe CSM Baschet Petrolul, în primul tur al Cupei României. „CSM Petrolul Ploiești este o echipă nou promovată în LNBM. Sub comanda lui Mihai Popa, prahovenii au obținut 5 victorii și au suferit 9 înfrângeri în campionat. Petrolul are un singur succes în ultimele 5 partide, pe teren propriu cu CSM Târgu Jiu, chiar la primul joc din 2022“, a notat și CSU Sibiu.

Meciul este în direct pe DigiSport și LookSport

Ce au declarat Justas Tamulis și Miguel Angel Hoyo înaintea celor două meciuri consecutive din deplasare, primul fiind în această seară, de la Ploiești, iar cel de-al doilea miercuri 19 ianuarie, de la ora 18, 30, la ABC Athletic Neptun Constanța.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*