Strângere de fonduri pentru copiii cu autism

Diseară, începând cu ora 18.00, va avea loc în sala festivă a Bibliotecii Județene Astra evenimentul de leadership și comunicare, în scop caritabil, cu tema „Toţi comunicăm, puţini relaţionăm”.

Ramona Tiepac

Conform revistei Harvard Business Review: „Criteriul numărul unu pentru avansare și promovare în viaţa profesională este abilitatea de a comunica eficient – asta însemnând să ai abilitatea să stabilești relații atunci când comunici.”

Evenimentul este susținut de Ramona Tiepac, coach şi trainer certificat John Maxwell Team, împreună cu reprezentanți ai Clubului Lions Brukenthal Sibiu.

Aflat la a treia ediție, evenimentul își propune și anul acesta, continuarea strângerii sumei necesare, în vederea achiziționării unui pachet de jocuri folosit în terapie, pentru a-i ajuta pe copiii cu tulburări de spectru autist de la Fundația „Un copil, o speranță” Sibiu – UCOS, să se integreze mai ușor în comunitate. Biletul de participare, în valoare de 70 de lei, poate fi achiziționat direct de la intrarea în sală, cu o jumătate de oră înainte de începerea evenimentului. Toate fondurile strânse vor fi direcționate către Fundația „Un copil, o speranță”.

Cei interesați să participe la această manifestare vor pleca, la final, cu câteva instrumente, cu ajutorul cărora să-și îmbunătăţească abilitatea de a comunica și în acelaşi timp de a relaţiona cu cei din jurul lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*