Studenții militari ai AFT pe podium la Campionatul Militar de Pentatlon

Academia Forțelor Terestre a fost, în perioada 1-3 iunie, gazda Campionatului Militar de Pentatlon, finala pe Ministerul Apărării Naționale. Sportivii au concurat în cadrul probelor de nataţie, aruncarea grenadelor de mâna la distanţă și precizie, tir, parcurgerea pistei cu obstacole tip CISM și alergare (8 km masculin, 4 km feminin).

În urmă desfăşurării competiţiei, la proba individual masculin toate cele trei locuri ale podiumului au fost ocupate de studenții Academiei Forțelor Terestre: sd.cap. Alex Adrian Stoica (locul I), sd.frt. Viorel Fleșer (locul II) şi sd.cap. Iosif Fabio (locul III).

La proba individual feminin, câștigătoarea locului I a fost reprezentanta instituției noastre, sd.cap. Ștefania Băzărîncă, urmată pe locul II de colega ei sd.cap. Adelina Stan, și pe locul III de reprezentanta Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, elev Nicoleta Oiță.

La echipe masculin locul I a fost obținut de Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, locul II de Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”, iar locul III de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică.

În clasamentul pe echipe feminin pe locul I s-a clasat Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, urmată de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică și de Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov.

În clasamentul general pe loturi, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” a ocupat locul I, urmată de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, clasată pe locul II, iar locul III a fost obținut de Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”. Pe locul IV s-a clasat Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov și pe locul V Școala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”.

„Felicitări sportivilor academiei care sub directa coordonare a domnului col.rz.prof.univ.dr. Robert Stănciulescu s-au clasat pe cele mai înalte trepte ale podiumului!” au transmis reprezentanții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*