Târg de Crăciun la Șelimbăr. Concerte cu Andra, Gașca Zurli, Fuego, Vescan și patinoar de mari dimensiuni

Cel mai mare patinoar din zona Sibiului va fi în cadrul Târgului de Crăciun din Șelimbăr. Andra, Fuego, Gașca Zurli, Vescan, Bibi și Andra Gogan concertează cu ocazia evenimentului programat între 15 și 23 decembrie în parcarea de la Shopping City Sibiu.

Vești bune în prag de sărbători de iarnă! La Șelimbăr se organizează cea de a doua ediție a Târgului de Crăciun. Evenimentul care a debutat anul trecut va fi de o amploare mult mai mare și se va desfășura într-un amplasament nou și mai încăpător. Astfel, între 15 și 23 decembrie, parcarea Shopping City Sibiu din zona KFC se transformă într-un adevărat tărâm al sărbătorilor de iarnă. Vorbim de concerte de calitate, căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și un patinoar de dimensiuni mari.

Concerte de top

Târgul de Crăciun de la Șelimbăr aduce concerte cu cei mai în vogă artiști din peisajul muzical românesc. Startul maratonului artistic este dat de îndrăgitul Fuego, pe 15 decembrie. În deschiderea concertului acestuia, pe scena din arealul târgului susțin câte un recital Simi Deac și Eugen Mihăilă.

Cu siguranță, cei mici vor lua cu asalt Târgul de Crăciun pe 16 decembrie. Gașca Zurli pune în scenă un spectacol special pentru copii, iar în deschidere, Andra Gogan promite și ea un recital electrizant.

Pe 22 decembrie, înainte de sărbătoarea Crăciunului, sunteți invitați la o seară plină de magie. Narcisa Suciu și Andra susțin două spectacole deosebite pe aceeași scenă amplasată în parcarea complexului comercial.

Nu în ultimul rând, seria de concerte este încheiată pe 23 decembrie de Bibi și Vescan.

Patinoar de mari dimensiuni

O altă surpriză plăcută și totodată o atracție irezistibilă pentru iubitorii sporturilor de iarnă o reprezintă patinoarul de la Târgul de Crăciun. Cu o suprafață de peste 800 de metri pătrați, acesta va fi la dispoziția tuturor ce vor să patineze, atât pe perioada Târgului de Crăciun Șelimbăr, dar și după încheierea acestuia. De asemenea, puteți închiria patine de la fața locului.

Eveniment susținut de Primăria Șelimbăr

Târgul de Crăciun Șelimbăr este un eveniment organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects, cu sprijinul Shopping City Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*