Teatrul de Balet Sibiu a pus în vânzare biletele pentru primele trei spectacole din anul 2016

“Gală de balet”, “Anna Karenina” și “Dincolo de dans” sunt primele trei spectacole din anul 2016, pe care Teatrul de Balet Sibiu le prezintă publicului. TBS (5)OvidiuIancu_AdaGonzalezToate cele trei spectacole vor avea loc pe scena de la Cercul Militar (Bulevardul Victoriei, nr. 5, intrarea C), urmând ca din luna martie TBS să își reia activitatea în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu. Biletele pentru primele trei spectacole din acest an au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate online, de pe siteul bilet.ro sau din punctul de vânzare situat în Centrul de Informare Turistică, Primăria Municipiului Sibiu, Piața Mare, intrarea F. Biletele pot fi rezervate, pentru 48 de ore, online, pe siteul oficial al TBS www.sibiuballet.ro/bilete.

Gala de balet

Miercuri, 20 ianuarie, de la ora 19.00, TBS prezintă publicului prima gală de balet din acest an. Cu un program variat, gala de balet din 20 ianuarie aduce pe scenă momente din spectacole de balet clasic, precum: “La fille mal gardée”, “Coppelia”, “Corsarul”, “Lacul Lebedelor”, “Don Quijote”, “Satanella”, dar și momente coregrafice neoclasice și contemporane din spectacole precum : “Trilogie Ionesco”, “Dincolo de dans”, “Anna Karenina”, “Caravaggio”, “Steps Between Steps” etc. În cadrul galei de balet de miercuri, 20 ianuarie, va fi prezentat pentru prima dată în acest an baletul comic “Tura-Vura. Uvertura” – o coregrafie creată de Aleisha Gardner și Russell Hewey, ce aduce multă bună dispoziție publicului și care stârnește ropote de aplauze de fiecare dată când este prezentată publicului. În programul galei va fi prezentat în avanpremieră un moment coregrafic din spectacolul “Baiadera”, spectacol ce va avea premiera la TBS în acest an.

Spectacolele lunii februarie la TBS

În luna februarie, TBS reia două spectacole neoclasice ce au avut premiera la finele anului 2015. Este vorba despre spectacolul “Dincolo de dans”- realizat de directorul Joffrey Ballet Concert Group New York, Davis Robertson – spectacol ce a avut premiera absolută în data de 14 octombrie 2015 și despre spectacolul “Anna Karenina”, în coregrafia maestrului coregraf Ioan Tugearu. Spectacolul “Anna Karenina” a avut premiera la TBS în data de 25 noiembrie 2015 și s-a dansat cu casa închisă. Pentru spectacolul “Dincolo de dans”, spectacol ce propune o abordare coregrafică inedită, menită să aducă spectatorii mai aproape de dansatori și dincolo de bariera clasică a scenei, TBS recomandă publicului prezența la sala de spectacol cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*