Trei infecții noi cu noul coronavirus la Sibiu. 407 persoane s-au vindecat

În județul Sibiu, de la începutul epidemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2  509 persoane, dintre care 476 adulți și 33 copii. Până acum, au fost declarate vindecate și externate 407 persoane, iar 43 persoane au murit.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 1.890 de persoane izolate și 31 de persoane în carantină.

În ultimele 24 de ore la numerele autorităților au sunat 126 de sibieni pentru informații.

Pompierii au răspuns în ultimele 24 de ore la 33 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu la 91.

Polițiștii și jandarmii au avut ieri 48 de misiuni, au verificat 1.175 de persoane și au găsit două persoane care nu au respectat izolarea. Acestea au primit amenzi totale de 10.000 de lei.

One Comment

  1. ATI PUS UN TITLU SI NU ATI DAT NICI O INFORMATIE!!!!!!! S-AU IMBOLNAVIT 3 PERSOANE …DE UNDE SUNT ACESTE PERSOANE ??????????NU E SUFICIENT SA SPUNETI DOAR JUD SIBIU !!!!DIN CE ORAS SUNT ?????LUMEA TREBUIE SA STIE CA SA SE PROTEJEZE !!!!!!!TOTI STAU RELAXATI FARA MASCA CA ,,,,COVID E DOAR LA SIBIU VA DATI SEAMA CE GREASEALA FACETI CA ASCUNDETI REALITATEA ??????? CARE E SCOPUL ??????? NU INTELEGETI CA OAMENII TREBUIE SA STIE ADEVARUL DIN ORASULLOR???SAU E SECRET DE STAT SAU TREBUIE SA S EINFECTEZE CAT MAI MULTI????? DECE E ACEST SECRET ??

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*