Trei stații TURSIB noi pe Calea Dumbrăvii de la 1 octombrie

Odată cu finalizarea modernizării Căii Dumbrăvii, autobuzele TURSIB vor avea o bandă dedicată pe sensul de mers către Valea Aurie.

În acest context, Consiliul Local al municipiului Sibiu va supune la vot în ședința de săptămâna viitoare înființarea a noi trei stații de autobuz pe Calea Dumbrăvii, precum și una în zona industrială Vest pe strada Bruxelles.

„Având în vedere finalizarea proiectului de modernizare a străzii Calea Dumbrăvii din Municipiul Sibiu, proiect prin care s-a amenajat o bandă dedicată transportului în comun, operatorul de transport -Tursib propune modificarea itinerariilor pe traseele 13, 15 şi 22, începând cu data de 01.10.2022.

Modificarea de trasee impune înfiinţarea a trei noi staţii denumite staţia „Facultatea de Drept”, staţia „llarie Chendi”, staţia „Agenţia Tursib 2″, pentru îmbarcarea şi debarcarea călătorilor. De asemenea, ca urmare a analizei fluxului de circulaţie în Zona Industrială Vest, operatorul propune modificarea itinerariului traseelor 111, 113, 114 şi 115 şi înfiinţarea unei staţii pe strada Bruxelles, denumită staţia „Bruxelles” pentru îmbarcarea şi debarcarea călătorilor, începând cu data de 01.10.2022.

În acest sens, propunem aprobarea modificării Programului de circulaţie al transportului public în municipiul Sibiu pentru traseele 13, 15, 22, 111, 113, 114 şi 115 conform anexei 1 la prezenta propunere şi aprobarea înfiinţării staţiilor „Facultatea de Drept”„llarie Chendi”, 11Agenţia Tursib 2″ respectiv staţia „Bruxelles” se precizează în proiectul de hotărâre care va fi supus votului consilierilor locali.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*