Trei străzi din Sibiu rămân fără gaz

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 29 iunie, pe mai multe străzi din Sibiu.

Pentru efectuarea unor  lucrări de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuţie, Delgaz Grid va sista alimentarea cu gaze naturale, joi, 29 iunie, începând cu ora 07.00, pe străzile Ştefan cel Mare, Caprelor şi Cantonului.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

„În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, arată reprezentanții companiei, într-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*