Turcan a primit un mărțișor cu sloganul #rezist

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a afirmat, ieri, că protestele vor continua şi se vor amplifica în următoarea perioadă.

„Protestele vor continua şi se vor amplifica. Şi o să încurajez atitudinea tuturor oamenilor cinstiţi din ţara aceasta, manifestată public. Şi cred că oamenii cinstiţi şi corecţi trebuie să se manifeste public, să îşi facă vocea auzită”, a declarat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Aceasta a participat ieri la protestul mut din faţa sediului PSD Sibiu şi a anunţat că va continua să se alăture celor din stradă, care se manifestă, astfel, împotriva Guvernului şi a coaliţiei PSD – ALDE. În timpul protestului, Raluca Turcan a primit un mărţişor cu sloganul #rezist, pe care a spus că îl va purta tot timpul. „Am participat la protestul mut în faţa sediului PSD alături de sibienii care îşi doresc o Românie care să îşi respecte cetăţenii. Şi am primit un mărţişor (…), acest mărţişor cu sloganul „#rezist”. Da, cred că, astăzi şi în următoarele zile, în România, tot mai mulţi cetăţeni ar trebui să strige într-o singură voce, „da, rezistăm” împotriva asaltului pe care l-a declanşat alianţa PSD-ALDE împotriva românilor. (…) Voi face tot posibilul să ajung (la protestul de vineri seara – n.r.)”, a mai afirmat Raluca Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL a precizat că va participa la proteste, dar că nu doreşte, ca politician, să confişte manifestările de stradă. „Nu aş vrea nicio secundă se se înţeleagă sau să se creadă că urmăresc, ca om politic, să acaparez manifestările de bună credinţă ale cetăţenilor, ale românilor, ale sibienilor. De aceea mă alătur ori de câte ori pot, nu o voi face ostentativ, aşa cum nu am făcut-o niciodată, am fost aproape la toate protestele din Bucureşti, dar nu am căutat nici mediatizare, nici camerele de luat vederi. Am fost pur şi simplu în calitate de simplu cetăţean. De aceea, nu vreau să confisc eu, ca om politic, manifestările de stradă”, a mai spus Raluca Turcan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*