Un sibian, în fruntea tinerilor liberali: Vlad Vasiu, noul preşedinte executiv al Tineretului Naţional Liberal

Liberalul sibian, Vlad Vasiu, a fost ales, duminică, 15 februarie 2015, noul preşedinte executiv al Tineretului Naţional Liberal. El a obţinut 44 de voturi dintr-un total de 45, în cadrul şedinţei Biroului Naţional TNL care a avut loc duminică, în Bucureşti.
Vlad Vasiu a fost susţinut, în prealabil, de către filialale TNL din Transilvania, primind mai apoi vot de încredere din partea majorităţii filialelor din ţară.
644258_585845924778537_1253324322_nNoul preşedinte executiv al TNL are 31 de ani şi şi-a început cariera politică la 18 ani, reprezentând, pe rând, filiala Sibiu în Biroul Naţional al Cluburilor Studenţeşti Liberale , trecând apoi la TNL, unde a reprezentat Tineretul Naţional Sibiu timp de trei mandate, începând cu anul 2009. La nivelul judeţului Sibiu, Vlad Vasiu este, actualmente, vicepreşedinte al Biroului Permanent Teritorial PNL Sibiu. Funcţia de preşedinte executiv al TNL este a doua funcţie ca importanţă în interiorul organizaţiei.
Tot în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional care a avut loc, duminică 15 februarie, deputatul Costel Alexe a fost ales preşedinte interimar al TNL România, funcţie rămas vacantă în urma demisiei preşedintelui ales Florin Alexe.

În prezent, pe lângă cariera politică, Vlad Vasiu este asistent univeristar al Facultăţii de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul ULBS.

Organizaţia Tineretul Naţional Liberal Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*