Undă verde pentru vestitorii primăverii

Comercianții de flori, mărțișoare, cadouri, jucării și alte produse specifice sărbătorilor de Sfântul Valentin, 1 și 8 Martie pot depune cererile la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat cu sediul pe Bulevardul Victoriei, nr.1-3.

Ce trebuie să știți

Pentru Ziua Îndrăgostiților, depunerea cererilor se va face în perioada 6-10 februarie, iar avizul se va elibera pentru comercializarea produselor în perioada 8-14 februarie, pe pietonala Nicolae Bălcescu. Pentru 1 Martie și 8 Martie, comercianții interesați pot depune cereri de luni, 13 februarie, până miercuri, 15 februarie, dacă locuiesc în județul Sibiu, respectiv de joi, 16 februarie, până  vineri, 17 februarie, în cazul celor care vin din alte județe. Aceștia vor primi aviz pentru vânzarea produselor în perioada 23 februarie-9 martie, pe strada Nicolae Bălcescu (tronsonul Farmacia 24 – intersecția cu strada Alexandru Xenopol), fiind alocate 230 de locuri a câte doi metri pătrați fiecare. „Precizăm că ordinea locurilor în teren va fi dată în funcție de ordinea depunerii cererilor, iar comercianții au obligația să respecte suprafața avizată și să nu blocheze zona de circulație pietonală și căile de acces în incinta imobilelor. Menționăm că până în data de 22 februarie standurile de pe strada Al. Papiu Ilarian vor fi amplasate și predate persoanelor care vor câștiga licitația, astfel încât acestea să-și poată începe activitatea din 23 februarie“, informează Iuliana Oprișan, de la Serviciul Presă și Comunicare din cadrul Primăriei municipiului Sibiu.

Sibienii au de unde alege

În anul 2016, Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat a eliberat 60 de avize pentru comercializarea de produse pentru Sfântul Valentin și 230 de avize pentru ocuparea domeniului public pentru zilele de 1 Martie și 8 Martie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*