Unde va juca CSC Șelimbăr împotriva CSM Slatina, Metaloglobus București și FK Csikszereda

„Am analizat împreuna cu staff-ul administrativ și tehnic opțiunile de disputare a meciurilor, considerate acasă, împotriva echipelor CSM Slatina, Metaloglobus București și FK Csikszereda. Cu toate că ne-am dorit foarte mult sa jucăm cât mai aproape de casă, adică Sibiu, Cisnădie sau Mediaș, am luat decizia de a continua la Râmnicu Vâlcea”, transmite Stănila Cornel-Alexandru director general CSC 1599 Șelimbăr.

„Pentru a juca la Sibiu, pe Stadionul Municipal, aveam posibilitatea de a juca doar meciul cu CSM Slatina în data de 8 Aprilie, întrucât pentru celelalte meciuri programul nostru se suprapunea cu programul celor de la AFC Hermannstadt, echipă care are prioritate pe Stadionul Municipal din Sibiu. Am discutat cu conducerea AFC Hermannstadt posibilitatea de a juca în data de 8 Aprilie la Sibiu, și am căzut de acord că, după disputarea a 3 meciuri într-o săptămâna ( 1 meci echipa națională de tineret și 2 meciuri AFC Hermannstadt) gazonul trebuie protejat, în vederea disputării in condiții optime a meciurilor echipei din Sibiu. Îi mulțumesc pe acesta cale d-lui Stefan Băcilă și d-lui Claudiu Rotar, pentru modul in care cele două cluburi colaborează în interesul și dezvoltarea fotbalului sibian și a relațiilor dintre cele două cluburi”, adaugă acesta.

Cu privire la stadionul din Cisnădie, acesta nu este omologabil pentru disputarea meciurilor de Liga 2-a, astfel că, până la aducerea stadionului Măgura din Cisnădie la standardele de disputare ale unor meciuri de Liga a2-a, acesta nu poate fi luat in calcul ca variantă de disputare a meciurilor rămase.

Cu privire la stadionul din Mediaș, costurile de închiriere depășesc la acest moment posibilitățile financiare ale clubului nostru, motiv pentru care am luat decizia de a nu lua în calcul varianta de a juca pe stadionul Gaz Metan Mediaș.

Stănila Cornel-Alexandru: „Așadar, vom continua la Râmnicu Vâlcea , acolo unde am fost primiți cu multă căldură de spectatorii vâlceni, acolo unde sprijinul autorităților locale, in special a domnului primar Mircia Gutău și a domului director al SCM Râmnicu Vâlcea, Marius Țucă, cărora le mulțumim din nou pe această cale, este unul necondiționat. La Vâlcea, oamenii ne-au arătat ca iubesc fenomenul fotbalistic, și știu ce înseamnă ajutorul atunci când este nevoie, chiar și pentru o echipa dintr-un județ limitrof, motiv pentru care spunem un sincer “ Mulțumim Râmnicu Vâlcea !!!” .

Ne dorim și sperăm ca vom veni acasă, la Șelimbăr, cât mai curând! Știm ca sunteți aproape de noi și ne dorim să simțim din nou suportul și susținerea voastră, așa cum l-am simțit la meciul cu Dinamo București. Hai Șelimbăr !!!”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*