USR Sibiu: Coaliția pentru Familie nu trebuie confiscată de PSD!

La semnalul liderului lor suprem, filialele PSD din țară se grăbesc, cu obişnuita obediență, să își aroge închipuitul rol de protector al familiei tradiționale și încearcă o confiscare a semnăturilor cetățenilor români în cadrul demersului „Coaliției pentru Familie”, susțin reprezentanții USR Sibiu.

Adrian Echert, președintele filialei USR Sibiu

„Se încearcă o scindare a societății românești sub imboldul urii şi falselor spaime pe teme ce nu se află și nu se vor afla pe agenda politică. Suntem siguri că ceea ce fac coordonat acum este doar o perdea de fum pentru lucrurile mult mai grave la care acum lucrează PSD. Să fie modificările Codului Penal? Problemele economiei reale – cu care e incapabil să lucreze PSD-ul, creşterile cu minus? Sau toate la un loc?

Îi sfătuim pe cei de la PSD Sibiu să lase deoparte logica discursurilor și a sloganurilor sforăitoare, atât de prezente de altfel și în basmul lor numit „Program de guvernare” și să vadă cel puțin în al treisprezecelea ceas interesul României și al cetățenilor săi. Iar dacă tot îi îngrijorează familia românească, să se preocupe mai mult de problemele de sărăcie care afectează mai mult de jumătate dintre familiile din România, de riscul de excluziune socială a copiilor, de asistenţa socială reală, de nevoia românilor de a pleca la muncă în străinătate și câte alte subiecte de-a dreptul umilitoare pentru o țară care este membră a Uniunii Europene. E cu atât mai grav cu cât și PSD-ul are contribuția sa majoră la actuala stare de riscuri și presiuni asupra familiilor românești.

USR Sibiu este convins că deja nu mai e un secret pentru sibieni faptul că PSD Sibiu trăiește într-o lume în care votul luat prin promisiuni înşelătoare le dă iluzia puterii depline, a manevrării adevărului şi a iubirii necondiționate a cetățenilor. Poate ar fi bine ca PSD Sibiu să își facă minimum curaj de a ieși din luxosul lor sediu din Sibiu și să afle direct de pe stradă părerea sibienilor despre partidul și faptele lor. Spre deosebire de ei, membrii USR Sibiu fac asta zilnic, putând să privească în ochi orice sibian. Curaj, PSD! Îndrăzniți să credeți în români și să semnați inițiativa cetățenească «Fără penali în funcții publice»!”, se arată într-un comunicat-manifest al filialei sibiene a partidului Uniunea Salvați România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*