Vești bune pentru Cisnădioara

La aproximativ o lună de la semnarea contractului de finanțare dintre Apă Canal Sibiu S.A. și Ministerul Invetițiilor și Proiectelor Europene, pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov, unde este inclus și orașul Cisnădie, primarul Gheorghe Huja aduce noi vești bune pentru locuitorii din Cisnădie și Cisnădioara.

„Cisnădie, împreună cu localitatea componentă Cisnădioara, reprezintă o prioritate, prin urmare facem parte din lotul numărul 3 de licitații de lucrări, împreună cu Tocile și Poplaca. Vom fi printre primele orașe care vor beneficia de această finanțare. Specialiștii de la Apă Canal Sibiu S.A. lucrează deja la caietele de sarcini. Menționez, pe această cale, că după finalizarea acestui proiect vom interveni la capitolul infrastructură-drumuri. Nu ar fi fost eficient să asfaltăm străzile înainte de finalizarea acestui mare proiect al Apă Canal Sibiu S.A., doar pentru a le reasfalta după aceea“, a explicat Huja.

Totodată, edilul îi invită pe localnici să se implice în stabilirea priorităților de dezvoltare locală. „Primăria Cisnădie lucrează la Strategia de Dezvoltare a orașului Cisnădie pentru următorii șase ani. Dorim ca ea să se bazeze pe o bună înțelegere a nevoilor și dorințelor locuitorilor și, astfel, vă invităm să luați parte la acest proiect important prin a răspunde chestionarului care va completa cu ideile dvs. viziunea administrației publice locale. Este o ocazie de a vă face vocea auzită de către autoritățile locale. Chestionarul se regăsește pe www.cisnadie.ro, la butonul «Chestionar strategie – Orașul Cisnădie»“, a mai anunțat Gheorghe Huja.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*