VIDEO: Autostrada Sibiu – Pitești. Cum arată viaductul Tălmăcel filmat ieri

Avansează lucrările pe Autostrada A1 Sibiu – Pitești, lot 1 Sibiu Boița, Viaductul Tălmăcel, potrivit celor mai recente imagini publicate de Ioan Adrian Gica pe canalul său de YouTube.

 

Ioan Adrian Gica: S-a turnat segmentul 10 la pila ax 30 sens Pitești a viaductului Tălmăcel. Lucrările la acest obiectiv merg bine, spre foarte bine, se apropie de finalizare cofrarea sistemului de eșafodaje de pe sensul Sibiu, de lângă culeea dinspre Boița,în partea cealaltă a viaductului,la culeea dinspre Sibiu, de pe același sens, se lucrează la demontarea și decofrarea sistemului de eșafodaje. Am filmat și lucrările de montaj, ale unui nou sistem mobil, cu care se vor turna acostamentele acestui viaduct.

La pila ax 30, sens Sibiu, a fost mutat sistemul de carucioare și curând vor începe lucrările de armare a segmentului 3.

Se lucrează la edificarea sistemului de evacuare a apelor meteorice,precum și la zidul de sprijin din capătul viaductului.

Am văzut o accelerare a lucrărilor de excavare si evacuare a pământului, rezultat din alunecare în paralel cu lucrările de umplere- compactare cu piatra spartă și balast a porțiunii excavate !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*