Video. Coadă la urcarea spre Păltiniș. Coloanele de mașini se întind pe sute de metri

Zăpada căzută din belșug noaptea trecută i-a pus pe jar pe iubitorii de schi care abia așteaptă să ajungă pe pârtiile din Păltiniș.

Mulți au pornit încă de dimineață către stațiune dar au avut surpriza să opriți și întorși din drum de polițiști, din cauză că drumul era închis pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.

Odată cu degajare drumului și redeschiderea traficului, în zona cabanei Curmătura Ștezii, pe sensul de urcare spre Păltiniș s-au format cozi imense de mașini care încearcă să ajungă în stațiune.

Polițiștii rutieri sunt și ei rezenți în zonă pentru a fluidiza traficul.

Cei de la Drumuri și Poduri SA Sibiu le atrag atenția șoferilor asupra modului în care circulă pe sectorul de drum dintre Rășinari și Păltiniș.

„DJ 106A Rășinari-Păltiniș este drum deschis. Carosabilul este acoperit cu zăpadă, se circulă în condiții de iarnă (există porțiuni de drum îngustat datorită zăpezii de pe marginea drumului).Se acționează cu cinci utilaje cu lamă și material antiderapant.

Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde acționează utilajele de interveție. De asemenea, recomandăm ca autovehiculele să fie echipate corespunzător” au transmis reprezentanții SC Drumuri și Poduri SA Sibiu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*