VIDEO: O tânără s-a filmat când înțepa prezervative într-un magazin din Sibiu și le repunea pe raft

Este anchetă la noi în județ, după ce pe o rețea de socializare au apărut imagini cu o tânără care s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket, iar apoi punea cutia la loc la vânzare. 

În filmulețul postat pe Tik Tok, sibianca, aflată într-un raion al unui supermarket, scoate dintr-o cutie un prezervativ, îl înțeapă cu un ac de siguranță, îl bagă la loc și duce cutia de prezervative înapoi pe raft, conform Europa FM.

„Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a unui videoclip care înfățișează o tânără în timp ce ar deteriora produse dintr-un hipermarket din județul Sibiu, Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat să comunice următoarele: la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-a deschis o anchetă în vederea identificării persoanei în cauză și stabilirii situației de fapt pentru aplicarea măsurilor legale în consecință. Până în prezent, la I.P.J. Sibiu, nu a fost înregistrată nicio plângere din partea unității comerciale, astfel încât cercetările sunt demarate din oficiu”, ne-au declarat cei de la IPJ Sibiu.

 

Reprezentanții lanțului de supermarketuri spun că imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară a ambalajelor înainte de vânzarea acestor produse.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*