Zi de meci. „Vulturii“ joacă la Voluntari

CSU Sibiu continuă bătălia pentru calificarea în play-off, astăzi 25 martie, de la orele 18,30, cu un nou meci în deplasare. „Vulturii“ întâlnesc CSO Voluntari, în Sala „Gabriela Szabo“,  în runda a 7-a din Top 10-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin

foto: facebook/CSU Sibiu

Se anunță un meci extrem de dificil, urmând să întâlnim o echipă în mare formă, cu 3 victorii consecutive între care ultima în deplasare la Rapid. A fost revanșa ilfovenilor pentru înfrângerea din turul Top 10, echipa din Voluntari luându-ne acum pe noi la țintă, după ce am învins în Sala Transilvania, 74-73, cu coș de 3 puncte înscris „pe sirenă“ de Blumbergs.

Tomas Rinkevicius are însă armele necesare pentru a surprinde din nou, principala preocupare a antrenorului CSU Sibiu fiind în această săptămână recuperarea după cele 2 partide disputate în decurs de 4 zile. Pe ultima am pierdut-o, luni 20 martie, la Timișoara, după un meci întreg în care ne-am aflat în urmărire. Din postură de favorită certă, CSU Sibiu n-a mai făcut jocurile excelente din ultimele 2 luni, în special în apărare, și a cedat în Sala „Constantin Jude“, scor 79-92 (39-49) în fața SCM Timișoara.

Partida cu CSO Voluntari va fi penultima în deplasare în Top 10. Întreg lotul sibienilor este valid.

Cred că va fi un meci dificil, la fel cum a fost și la Sibiu, când am câștigat la ultima aruncare. Nu va fi ușor și sper că vom concura bine. Cu siguranță adversarii vor fi mai motivați, după cele întâmplate în tur. Este ultima partea a sezonului, toate meciurile sunt mai competitive și toate echipele vor să ne învingă” ,a declarat Daniel Manchon înaintea jocului din Ilfov.

„Voluntari este o echipă cu mult talent și cu un antrenor foarte bun. O echipă cu un buget bun. Pe fiecare post au jucători foarte puternici individual. Noi avem nevoie de o muncă bună de echipă, avem nevoie de multă energie. Ne pregătim, ne facem un plan de joc și sperăm că vom fi pregătiți pentru acest meci, în primul rând din punct de vedere fizic. A fost o perioadă foarte dificilă pentru jucătorii noștri, cu multe răceli. Acum ne pregătim normal pentru meci și avem tot lotul valid. Cu siguranță își vor dori revanșa. Am câștigat contra lor pe teren propriu și vor fi mult mai motivați în fața noastră. În același timp, este un meci normal și ne pregătim ca de obicei, cum o facem pentru fiecare adversar”, a arătat antrenorul principal, Tomas Rinkevicius.

DECLARAȚII înainte de meci:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*